Informasjon om tilsyn i påskeferien

Skolegård Bakås skole.

Nå går den tredje uken med hjemmeskole mot slutten og påskeferien er veldig nær. Vi vet ikke om skolen åpner igjen 15.april, men vi vil gi ut informasjon så fort vi får vite om skolen vil åpne eller fortsette å være stengt.

I påskeferiens virkedager (6.,7.,8. og 14.april) gir Bakås skole barn av foresatte med samfunnskritiske jobber, samt barn med spesielle omsorgsbehov, et tilbud om tilsyn på Bakås skole i tidsrommet 7.30 til 17.00. Ta kontakt med rektor om dere har behov for og mener dere har krav på denne ordningen. De som allerede er inne i ordningen, avtaler tider direkte med AKS-leder Thomas Fossum som er ansvarlig for ordningen.

Oslo kommune har besluttet å gi barn av foresatte med samfunnskritiske jobber, samt barn med spesielle omsorgsbehov, et tilbud om tilsyn i påsken (9.-13.april). For Bakås skoles elever er dette tilbudet på Trosterud skole. Ta kontakt med rektor om dere har behov for og krav på denne ordningen.

Kontaktinformasjon:
E-post, rektor: thomas.jensen@ude.oslo.kommune.no
Telefonnummer Bakås skole: 22909460 (telefonen er betjent virkedager kl 8:15 til 15:15)
E-post AKS-leder: thomas.fossum@ude.oslo.kommune.no
Du kan også kontakte oss gjennom skolemeldingsappen.